Byggföretag, hantverkare och snickare i Bandhagen

Byggföretag i Bandhagen

I staden Bandhagen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bandhagen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Bandhagen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bandhagen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bandhagen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bandhagen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bandhagen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bandhagen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Stotz Bygg
Lurstigen 4
124 62 BANDHAGEN


Aspuddens Rörservice AB
Skebokvarnsv. 87
124 33 BANDHAGEN


Balcona AB
Harpsundsv. 166
124 59 BANDHAGEN


Fruängens Golv & Betong AB
Harpsundsv. 162
124 59 BANDHAGEN


P O Service Bygg & Måleri
Stallarholmsv. 27
124 59 BANDHAGEN


Stanis Bygg & Måleri AB
Sjösabrinken 5
124 55 BANDHAGEN


Piotr Kiedrzyuski Firma
Sjösav. 85
124 55 BANDHAGEN


Nils Thomas Berggren Bygg och Fastighetsservice
Mölnbov. 20
124 32 Bandhagen


Scandiks
Vallhornsg. 26
124 61 Bandhagen


Bra Projekt Sthlm AB
Skebokvarnsv. 324
124 50 Bandhagen


Guide till orten Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Priser för byggföretag och hantverkare Bandhagen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bandhagen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bandhagen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bandhagen.

Här hittar du mer information om staden Bandhagen.

Hittar du inget byggföretag i Bandhagen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.