Byggföretag, hantverkare och snickare i Bagarmossen

Byggföretag i Bagarmossen

I staden Bagarmossen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bagarmossen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Bagarmossen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bagarmossen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bagarmossen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bagarmossen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bagarmossen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bagarmossen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hillborgs Bygg
Byälvsv. 163
128 47 Bagarmossen


Bygg Variationer 2009 KB
Emåg. 3
128 46 BAGARMOSSEN


Piotr
Lagav. 23
128 43 Bagarmossen


AD SERVICES HB
Byälvsv. 28
128 48 BAGARMOSSEN


Rje Bygg & Smide AB
Nidälvsgränd 27
128 44 BAGARMOSSEN


Hurtig Cn Team HB
Byälvsv. 75
128 47 Bagarmossen


Skandinab AB
Byälvsv. 53
128 47 Bagarmossen


Eneo Projekt AB
Svartåg. 17
128 45 Bagarmossen


Danimax Takservice AB
Byälvsv. 195
128 47 Bagarmossen


Guide till orten Bagarmossen

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Bagarmossen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bagarmossen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bagarmossen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bagarmossen.

Här hittar du mer information om staden Bagarmossen.

Hittar du inget byggföretag i Bagarmossen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.