Byggföretag, hantverkare och snickare i Älta

Byggföretag i Älta

I staden Älta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Älta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Älta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Älta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Älta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Älta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Älta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Älta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Falks Bygg AB
Örkroken 13
138 40 älta


Gheorg Mur och Puts
Oxelv. 7
138 31 älta


Wasströms Byggservice
Kolarängsv. 14
138 33 älta


Dörrbolaget I Tyresö AB
Örkroken 8
138 40 älta


Snickarna i Nacka AB
Ulvsjöstigen 13
138 33 älta


Svenska Ugnslackering AB
Storkällans v. 8
138 40 älta


Bandhagens Däck & Recond AB
Env. 23
138 35 älta


Klätterteknik Fastighets, AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


Mawi Constructing AB
Harstigen 7
138 34 ÄLTA


Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Guide till orten Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Älta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Älta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Älta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Älta.

Här hittar du mer information om staden Älta.

Hittar du inget byggföretag i Älta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.