Byggföretag, hantverkare och snickare i Åkersberga

Byggföretag i Åkersberga

I staden Åkersberga finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Åkersberga som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Åkersberga.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Åkersberga som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Åkersberga.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Åkersberga nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Åkersberga

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Åkersberga som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Percys Byggnads AB
Västerskärsringen 39
184 92 åkersberga


Lausing Snick & Bygg AB
Norrö Ringv. 6 B
184 42 ÅKERSBERGA


A. P. Bygg AB
Enebacksv. 17
184 91 ÅKERSBERGA


Murbryggan Förvaltning AB
Stenhagsv. 45
184 33 ÅKERSBERGA


Lius Bygg & Allservice AB
N. Gårdslötsv. 25
184 63 åkersberga


SG Byggservice
Dyviksv. 53
184 91 ÅKERSBERGA


C. Svedberg Byggservice AB
Malmskogsv. 14
184 64 ÅKERSBERGA


Holtmarks Montage & Bygg Service
Mariehällsv. 3
184 38 åkersberga


Torssells Bygg
070 - 839 07 60Dan Berger Bygg
Härsbackav. 69
184 63 åkersberga


Murare Wallberg & Nilsson AB
070 - 584 72 57Blomqvists Brunnsborrning AB
Täljö Ringv. 22
184 92 åkersberga


Margretelunds Måleri AB
Margretelundsv. 153
184 63 åkersberga


Guide till orten Åkersberga

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Åkersberga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Åkersberga varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Åkersberga och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Åkersberga.

Här hittar du mer information om staden Åkersberga.

Hittar du inget byggföretag i Åkersberga som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.