Byggföretag, hantverkare och snickare i Grisslehamn

Byggföretag i Grisslehamn

I staden Grisslehamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Grisslehamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Grisslehamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Grisslehamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Grisslehamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Grisslehamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Grisslehamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Grisslehamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Tomta Byggtjänst AB
Grisslehamn 271
760 45 GRISSLEHAMN


Singö Kiosk o Camping
Norrvretavägen 6
764 57 Grisslehamn


Skogmo, Kjell Eije
Skolgränd 11
764 56 GRISSLEHAMN


Fogdö Mur & Puts AB
Grisslehamn 10
GRISSLEHAMN


Allagolv Otto Segerros AB
Kvarnsands Strandväg 30
764 56 GRISSLEHAMN


P-A Söderholms Entreprenad & Allservice
Långörsvägen 5
764 57 Grisslehamn


Hedmans Bygg AB, Ola
Hörnängsvägen 60
764 57 Grisslehamn


Primago AB
Stäpeludden 32
764 57 Grisslehamn


Fogdö Mur, Puts & Dyk
Grisslehamn 10
GRISSLEHAMN


Thermo Por Inject
Böljas väg 15
764 56 GRISSLEHAMN


Byggnads AB Hans-Erik Ek
Farmorsviken 5
764 57 Grisslehamn


Guide till orten Grisslehamn

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Grisslehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Grisslehamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Grisslehamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Grisslehamn.

Här hittar du mer information om staden Grisslehamn.

Hittar du inget byggföretag i Grisslehamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.