Byggföretag, hantverkare och snickare i Valla

Byggföretag i Valla

I staden Valla finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Valla som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Valla.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Valla som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Valla.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Valla nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Valla

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Valla som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kågebrand Bygg AB
Rådhusg. 20
641 61 Valla


L J Bygg i Valla AB
Kyrkog. 13
641 61 Valla


Sa Gustavssons Rör & El AB
Magasinsg. 14
641 61 Valla


Väla/Fimta Datakommunikation Ekonomisk Förening
Fimta Södergård
641 62 VALLA


Fusale AB
Lerbo Älskebol 2
641 62 VALLA


J.Fyrenius Bygg & Entreprenad AB
Stav Krongården
641 62 VALLA


Guide till orten Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Valla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Valla varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Valla och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Valla.

Här hittar du mer information om staden Valla.

Hittar du inget byggföretag i Valla som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.