Byggföretag, hantverkare och snickare i Strängnäs

Byggföretag i Strängnäs

I staden Strängnäs finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Strängnäs som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Strängnäs.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Strängnäs som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Strängnäs.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Strängnäs nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Strängnäs

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Strängnäs som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Villa Höjden Bygg AB
Malmby Villa Höjden
645 94 STRÄNGNÄS


Karlsson Bygg I Sörmland AB
Malmby Nygården
645 94 STRÄNGNÄS


Axelsson Ollman Bygg AB
Regementsg. 18
645 33 Strängnäs


Peter Marnell Bygg & Fastighetsservice
Fridhemsg. 19
645 40 Strängnäs


Sicoro Bygg och Projektledning AB
Fredsv. 3
645 33 Strängnäs


3E Bygg AB
Videv. 11
645 33 Strängnäs


Snickaren Patrik Johansson
Ekstigen 4
645 40 Strängnäs


Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


KA-Konsulten Tomas Edmark
Vansö Kinger 6
645 92 STRÄNGNÄS


Guide till orten Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Strängnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Strängnäs varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Strängnäs och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Strängnäs.

Här hittar du mer information om staden Strängnäs.

Hittar du inget byggföretag i Strängnäs som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.