Byggföretag, hantverkare och snickare i Stigtomta

Byggföretag i Stigtomta

I staden Stigtomta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stigtomta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Stigtomta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stigtomta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stigtomta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stigtomta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stigtomta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stigtomta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Rundgrens Bygg & Snickeri AB
Bärbov. 3 B
611 72 STIGTOMTA


Palmblads Bygg, AB
Skolv. 2
611 72 STIGTOMTA


Bo Holmström Byggstyrning I Nyköping AB
Bärbo Grindstugan 3
611 97 Stigtomta


Niklassons Byggentreprenad I Nyköping Ek. För.
Nyberga 1
611 97 Stigtomta


AB Göranssons Skogsentreprenad I Södermanland
Bärsta Kronogård
611 97 Stigtomta


Andreas Bures Byggnadsvård I Lillgård
Stigtomta Eneby Lillgård västra 1
611 97 Stigtomta


S A Smide
Almnäsv. 14
611 72 STIGTOMTA


Hasses Bygg o. Renovering
Skolv. 14
611 72 STIGTOMTA


Furu Bygg & Montage AB
Stigtomta Jordbro 1
611 97 Stigtomta


Guide till orten Stigtomta

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stigtomta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stigtomta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stigtomta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stigtomta.

Här hittar du mer information om staden Stigtomta.

Hittar du inget byggföretag i Stigtomta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.