Byggföretag, hantverkare och snickare i Katrineholm

Byggföretag i Katrineholm

I staden Katrineholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Katrineholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Katrineholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Katrineholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Katrineholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Katrineholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Katrineholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Katrineholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Toltorp Bygg AB
Videv. 14
641 49 Katrineholm


Byggpartner i Katrineholm AB
Djulög. 56
641 31 KATRINEHOLM


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Samuelsson Bygg AB
Sörmlandsg. 12
641 36 Katrineholm


Byggcenter Bygg & Service AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggbolaget Andersson & Laukkanen HB
Tranv. 13
641 93 KATRINEHOLM


Byggteknik AB
Högmossev. 3
641 39 KATRINEHOLM


Nävertorps Byggservice AB
Backa Hage 4
641 37 KATRINEHOLM


eXtra AllService
Ljungv. 2
641 39 KATRINEHOLM


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


Borrax Betonghåltagning AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Guide till orten Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Katrineholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Katrineholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Katrineholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Katrineholm.

Här hittar du mer information om staden Katrineholm.

Hittar du inget byggföretag i Katrineholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.