Byggföretag, hantverkare och snickare i Flen

Byggföretag i Flen

I staden Flen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Flen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Flen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Flen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Flen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Flen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Flen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Flen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


T Fjellbakk Byggnads AB
Åkarv. 11
642 91 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Byggtjänst A.N.
Flensby Forstorp 1
642 93 FLEN


Sörmlands Brunnsborrning AB
Kungsv. 35
642 34 Flen


Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN


Carlsson Byggare AB
0157 - 125 30Karikoski, Risto Kalevi
Marsv. 10
642 33 FLEN


Guide till orten Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Flen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Flen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Flen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Flen.

Här hittar du mer information om staden Flen.

Hittar du inget byggföretag i Flen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.