Byggföretag, hantverkare och snickare i Björkvik

Byggföretag i Björkvik

I staden Björkvik finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Björkvik som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Södermanland, förslagsvis som ligger i närheten av Björkvik.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Björkvik som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Björkvik.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Björkvik nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Björkvik

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Björkvik som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hagsjö Fastigheter AB
Vedebyv. 61 A
640 20 Björkvik


Björkviks Marktjänst AB
Tjärsta Mellangård
640 20 Björkvik


Sandkullen Entreprenad AB
Skarpåker
640 20 Björkvik


Digin
Kvisätter 1
640 20 Björkvik


Vilja & Kraft Björkvik Ekonomisk Förening
Gustavsborg 1
640 20 Björkvik


Guide till orten Björkvik

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Björkvik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Björkvik varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Björkvik och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Björkvik.

Här hittar du mer information om staden Björkvik.

Hittar du inget byggföretag i Björkvik som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Södermanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.