Byggföretag, hantverkare och snickare i Trelleborg

Byggföretag i Trelleborg

I staden Trelleborg finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Trelleborg som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Trelleborg.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Trelleborg som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Trelleborg.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Trelleborg nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Trelleborg

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Trelleborg som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Din Byggare I Sydsverige AB
Villie Byaväg 170
231 95 Trelleborg


Öring Allbygg AB
Öringv. 2
231 92 TRELLEBORG


JS Bygg
Fraktv. 19
231 62 Trelleborg


Lundvallsbygg i Trelleborg AB
Harald Blåtands väg 10
231 68 Trelleborg


DCH Byggtjänst
Lycko Pers v. 5 A
231 64 Trelleborg


Dalköpinge Bygg
Dalköpinge Byav. 118 -2
231 91 Trelleborg


Jarta Bygg
Möllareg. 26
231 33 Trelleborg


R.A.R.s Murning AB
Simlingevägen
231 92 TRELLEBORG


Guide till orten Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Trelleborg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Trelleborg varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Trelleborg och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Trelleborg.

Här hittar du mer information om staden Trelleborg.

Hittar du inget byggföretag i Trelleborg som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.