Byggföretag, hantverkare och snickare i Stehag

Byggföretag i Stehag

I staden Stehag finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stehag som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Stehag.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stehag som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stehag.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stehag nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stehag

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stehag som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nord, Magnus
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Stehags Fastighets AB
Stehagsgården
Stehag


Byggmästare Börje Ohlsson & Son
Hassle 1825 A
241 74 Stehag


Pool & Vattenteknik i Skåne
Hassle 3508
241 74 Stehag


Nords Bygg & Fastighetsservice
Solhemsv. 18
241 75 STEHAG


Grävniklas
Våtseröd 410
241 74 Stehag


Guide till orten Stehag

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stehag

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stehag varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stehag och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stehag.

Här hittar du mer information om staden Stehag.

Hittar du inget byggföretag i Stehag som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.