Byggföretag, hantverkare och snickare i Staffanstorp

Byggföretag i Staffanstorp

I staden Staffanstorp finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Staffanstorp som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Staffanstorp.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Staffanstorp som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Staffanstorp.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Staffanstorp nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Staffanstorp

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Staffanstorp som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


A och O Bygg AB
Marsv. 21
245 33 Staffanstorp


S V P Bygg AB
Ouvertyrv. 13
245 42 Staffanstorp


Flackarps Snickeri O Bygg AB
Flackarpsv. 109
245 61 STAFFANSTORP


Foghelin Bygg AB
Frödings v. 30
245 32 STAFFANSTORP


Trädgårdsanläggare Johan Larsson & Son AB
Bråhögsplatsen 1 A
245 31 Staffanstorp


Guide till orten Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Staffanstorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Staffanstorp varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Staffanstorp och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Staffanstorp.

Här hittar du mer information om staden Staffanstorp.

Hittar du inget byggföretag i Staffanstorp som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.