Byggföretag, hantverkare och snickare i Skillinge

Byggföretag i Skillinge

I staden Skillinge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Skillinge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Skillinge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Skillinge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Skillinge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Skillinge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Skillinge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Skillinge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggfirma K. Roos
Branteviksv. 9
276 60 SKILLINGE


Byggnadsfirma Arne Lembke
Kaptensg. 36
276 60 SKILLINGE


Roos, Byggnads AB Konrad
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE


VYB AB
Stävg. 14
276 60 SKILLINGE


AB Konrad Roos
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE


Guide till orten Skillinge

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Skillinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Skillinge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Skillinge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Skillinge.

Här hittar du mer information om staden Skillinge.

Hittar du inget byggföretag i Skillinge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.