Byggföretag, hantverkare och snickare i Oxie

Byggföretag i Oxie

I staden Oxie finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 18 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Oxie som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Oxie.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Oxie som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Oxie.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Oxie nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Oxie

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Oxie som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg & Fukt Konsult
Stenebäcksv. 5
238 31 Oxie


Oxie Byggservice
Tingbackev. 10
238 42 Oxie


Malmö Ställningsservice AB
Galaxg. 19
238 37 Oxie


ABTOT/AB Tage Olofssons Trädgårdsanläggning
Lockarpsv. 12
238 41 OXIE


Mrm Kakel & Golv I Oxie AB
Ängav. 1
238 34 OXIE


Bentram AB
Oshögav. 34
238 32 OXIE


Diatech North AB
Virkesv. 13
238 37 Oxie


Advance Cleantech Sweden AB
Sofiedalsv. 10
238 37 Oxie


Andra Byggbolaget, AB
Lockarps Kyrkov. 32 A
238 41 OXIE


J R I Skåne Byggnads AB
Virkesv. 9
238 37 Oxie


Kallsjö Byggservice AB
Fänkålsv. 32
238 38 OXIE


Öresunds Montage & Bygg
N P Skölds v. 50
238 41 OXIE


Käglinge Bygg och Ritkonsult O:Bennvid HB
Tingdammsv. 25
238 43 OXIE


Bunkeflostrand Byggteknik, AB
Sofiedalsv. 10
238 37 Oxie


HARi international AB
Svängedammsg. 1
238 37 Oxie


Nydala Bygg & Renovering
Virkesv. 7 E
238 37 Oxie


Rivningsentreprenad I Lund AB
Virkesv. 13
238 37 Oxie


Stenmorteln AB
Kristinebergsv. 48
238 37 Oxie


Guide till orten Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Oxie

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Oxie varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Oxie och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Oxie.

Här hittar du mer information om staden Oxie.

Hittar du inget byggföretag i Oxie som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.