Byggföretag, hantverkare och snickare i Örkelljunga

Byggföretag i Örkelljunga

I staden Örkelljunga finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Örkelljunga som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Örkelljunga.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Örkelljunga som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Örkelljunga.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Örkelljunga nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Örkelljunga

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Örkelljunga som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Olles A Byggservice i Örkelljunga AB
Hässleholmsv. 60
286 35 örkelljunga


M-P Wadenborg Bygg
Harbäckshult 316
286 91 örkelljunga


Ulf Anderssons Svets
Industrig. 17 B
286 36 ÖRKELLJUNGA


Bentech Ingenjörs AB
Ringåsv. 2
286 35 örkelljunga


Ni & Wi Timmer & Tak
Harbäckshult 362
286 91 örkelljunga


Guide till orten Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Örkelljunga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Örkelljunga varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Örkelljunga och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Örkelljunga.

Här hittar du mer information om staden Örkelljunga.

Hittar du inget byggföretag i Örkelljunga som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.