Byggföretag, hantverkare och snickare i Ödåkra

Byggföretag i Ödåkra

I staden Ödåkra finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Ödåkra som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Ödåkra.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Ödåkra som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Ödåkra.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Ödåkra nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Ödåkra

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Ödåkra som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nennes Bygg
Eric Stenbergsg. 22
254 74 ÖDÅKRA


B & S Olsson Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Rds-Bygg
Merkuriusg. 36
254 72 ÖDÅKRA


Stefan Nilssons Byggnadsfirma
Frostg. 76
254 75 ödåkra


Mr Snickeri Service HB
Merkuriusg. 27
254 72 ÖDÅKRA


Sydsverige Bygg & Bad AB
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Jkjs Bevattnings Service AB
Regnbågsg. 15
254 75 ödåkra


Olsson B & S Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Agitronic AB
Plutog. 35
254 73 ödåkra


Vms-Bygg Service
Kometgatan 1
254 73 ödåkra


SydSverige Bygg & Bad
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Guide till orten Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Ödåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Ödåkra varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Ödåkra och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Ödåkra.

Här hittar du mer information om staden Ödåkra.

Hittar du inget byggföretag i Ödåkra som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.