Byggföretag, hantverkare och snickare i Nyhamnsläge

Byggföretag i Nyhamnsläge

I staden Nyhamnsläge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Nyhamnsläge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Nyhamnsläge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Nyhamnsläge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Nyhamnsläge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Nyhamnsläge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Nyhamnsläge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Nyhamnsläge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg1 TD
Lyckerisv. 36
263 76 NYHAMNSLÄGE


Byggfirma I Nyhamnsläge AB
Brunnbyv. 232
263 75 Nyhamnsläge


Leifs Hus Service AB
Sandskäddev. 14
263 75 Nyhamnsläge


Eurotec Dental Sweden AB
Spireav. 8
263 75 Nyhamnsläge


Tomas J Entreprenad AB
Lyckerisv. 49 -13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Guide till orten Nyhamnsläge

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Nyhamnsläge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Nyhamnsläge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Nyhamnsläge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Nyhamnsläge.

Här hittar du mer information om staden Nyhamnsläge.

Hittar du inget byggföretag i Nyhamnsläge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.