Byggföretag, hantverkare och snickare i Lomma

Byggföretag i Lomma

I staden Lomma finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lomma som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Lomma.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lomma som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lomma.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lomma nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lomma

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lomma som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Edahls Byggentreprenad AB
Storg. 28
234 31 LOMMA


Stefan Friberg Bygg & Fastighetsservice AB
Karstorpsv. 10
234 32 Lomma


Gunnar Åkessons Bygg AB
Blåbärsg. 1
234 43 Lomma


KNB Bygge med kvalité AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Håbe Fog AB
Kajg. 22 B
234 39 LOMMA


Guide till orten Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lomma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lomma varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lomma och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lomma.

Här hittar du mer information om staden Lomma.

Hittar du inget byggföretag i Lomma som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.