Byggföretag, hantverkare och snickare i Ljungbyhed

Byggföretag i Ljungbyhed

I staden Ljungbyhed finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Ljungbyhed som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Ljungbyhed.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Ljungbyhed som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Ljungbyhed.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Ljungbyhed nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Ljungbyhed

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Ljungbyhed som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mickes Bygg & Kakel I Ljungbyhed AB
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Einar Dahl Byggnads AB
Storg. 30
264 52 LJUNGBYHED


Tobias Erikssons Byggkonsult
Riseberga 1096
264 54 LJUNGBYHED


Ruds Måleri
Karbing. 22
264 51 Ljungbyhed


Procudo Byggnads AB
Bajonettg. 16
264 51 Ljungbyhed


Er Byggare Stefan
Skolg. 11
264 51 Ljungbyhed


Alex Barrit
Hallontäppan 3
264 53 Ljungbyhed


Thunegårds Bygg AB
Forestad 4312
264 54 LJUNGBYHED


Kronotorps Maskinentreprenad
Kronotorp 1030
264 54 LJUNGBYHED


Königs Bygg & Fastighetsservice AB
Sorröd 440
264 53 Ljungbyhed


Sten & Murningsarbeten
Broröd 423 A
264 53 Ljungbyhed


Johan Jönsson Bygg AB
Högakull 169
264 53 Ljungbyhed


Mickes Bygg & Kakel i Ljungbyhed
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Fritz Andresen
Föreningsg. 20
264 52 LJUNGBYHED


Hj Service
Spången 477
264 53 Ljungbyhed


Guide till orten Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Ljungbyhed

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Ljungbyhed varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Ljungbyhed och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Ljungbyhed.

Här hittar du mer information om staden Ljungbyhed.

Hittar du inget byggföretag i Ljungbyhed som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.