Byggföretag, hantverkare och snickare i Limhamn

Byggföretag i Limhamn

I staden Limhamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 17 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Limhamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Limhamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Limhamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Limhamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Limhamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Limhamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Limhamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Paradkompaniet AB
V. Ansgarig. 8
216 12 Limhamn


Filips Bygg & Rivning
076 - 864 92 22Dahldéns Plattsättning AB
Högaliden 3
216 18 Limhamn


Victoria Park Bygg Och Projekt AB
Annetorpsv. 100
216 32 Limhamn


Kakelpågarna I Malmö AB
Högerudsg. 18
216 13 LIMHAMN


Ideha Inredningar AB
Linnég. 72
216 15 LIMHAMN


Swedish Standard Construction AB
Linnég. 141
216 18 Limhamn


Bellevue Snickeri AB
Odeng. 35
216 14 Limhamn


Jens Möller Byggtjänst AB
Schaktugnsg. 6
216 16 Limhamn


Skånska Bygglaget I Malmö AB
Krossverksg. 15 H
216 16 Limhamn


Bygglaget AB
040 - 16 00 95Antos Bygg & Plåt AB
Hammars Parkv. 37
216 30 Limhamn


Sundgruppen AB
Villav. 6 A
216 11 LIMHAMN


Bygg & Hemservice Sverige AB
Krossverksg. 11 G
216 16 Limhamn


B-K Allbygg
Linnég. 28
216 14 Limhamn


ARTT Byggkonsult
Ö. Bernadottesg. 57
216 16 Limhamn


Aarsleff Anläggning AB
Geijersg. 4 A
216 18 Limhamn


Guide till orten Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Limhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Limhamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Limhamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Limhamn.

Här hittar du mer information om staden Limhamn.

Hittar du inget byggföretag i Limhamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.