Byggföretag, hantverkare och snickare i Lerberget

Byggföretag i Lerberget

I staden Lerberget finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lerberget som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Lerberget.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lerberget som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lerberget.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lerberget nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lerberget

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lerberget som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 Lerberget


T Prütz Byggnads AB
Tröskv. 35
263 53 LERBERGET


Fransson, Benny Stefan Mikael
Sädesv. 59
263 54 Lerberget


Höganäs Bygg & Fastighetsservice
Sädesv. 81
263 54 Lerberget


Tor Byggnationer AB
Skördev. 85
263 54 Lerberget


Lerbergets Elservice
Segelv. 45
263 52 Lerberget


Borefurs Byggservice
Rättarev. 46
263 53 LERBERGET


Guide till orten Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lerberget

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lerberget varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lerberget och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lerberget.

Här hittar du mer information om staden Lerberget.

Hittar du inget byggföretag i Lerberget som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.