Byggföretag, hantverkare och snickare i Kristianstad

Byggföretag i Kristianstad

I staden Kristianstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kristianstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Kristianstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kristianstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kristianstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kristianstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kristianstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kristianstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kvalitetsbyggen Kristianstad AB
Prästallén 25
291 43 Kristianstad


Måleri, Bygg & Design AB
070 - 661 00 62Byggspecialisten
Klårrödsv. 123
291 92 Kristianstad


PN Bygg Kristianstad AB
Ytterv. 29
291 43 Kristianstad


Essos Bygg
Fläderv. 7 -L
291 59 KRISTIANSTAD


Byggnadsfirman Kristianstad Entreprenad AB, KEAB
Byholmsv. 114
291 51 KRISTIANSTAD


Peab
Industrig. 8
291 36 Kristianstad


Guide till orten Kristianstad

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kristianstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kristianstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kristianstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kristianstad.

Här hittar du mer information om staden Kristianstad.

Hittar du inget byggföretag i Kristianstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.