Byggföretag, hantverkare och snickare i Klågerup

Byggföretag i Klågerup

I staden Klågerup finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Klågerup som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Klågerup.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Klågerup som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Klågerup.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Klågerup nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Klågerup

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Klågerup som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mitor Service & Montage AB
Vismarlövsv. 176
233 76 KLÅGERUP


Benemarks Plattsättning KB
Vinningev. 37
233 75 Klågerup


Teknikgården Nyvångstorp AB
Lundav.
233 75 Klågerup


Murfirman M&T KB
Björkv. 3
233 76 KLÅGERUP


Bege Service AB
N. Sturupsv.
233 76 KLÅGERUP


Jörgen Persson Byggentreprenad AB
G. Malmöv. 12
233 76 KLÅGERUP


Guide till orten Klågerup

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Klågerup

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Klågerup varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Klågerup och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Klågerup.

Här hittar du mer information om staden Klågerup.

Hittar du inget byggföretag i Klågerup som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.