Byggföretag, hantverkare och snickare i Kivik

Byggföretag i Kivik

I staden Kivik finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kivik som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Kivik.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kivik som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kivik.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kivik nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kivik

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kivik som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Christians Bygg AB
Kyrkobacken 4
277 37 Kivik


Kiviks Bygg AB
Nordins Väg 6
277 31 Kivik


Trädgårdsfixarna På Österlen HB
Bästekille Sofiero
277 35 Kivik


Mellby Klockaregård AB
Mellby Backe 10
277 35 Kivik


BrockS Byggnadshantverk
Kiviks stora väg 7
277 31 Kivik


Hansson, Göran
Marias Strädde 5
277 35 Kivik


Nilsson & Nilsson AB
Lejeg. 19
277 32 KIVIK


Aa Impex HB
Stubbaröd 120 B
277 35 Kivik


Gamla Skåne Antikviteter
Mellby Stora Väg 9
277 35 Kivik


Guide till orten Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kivik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kivik varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kivik och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kivik.

Här hittar du mer information om staden Kivik.

Hittar du inget byggföretag i Kivik som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.