Byggföretag, hantverkare och snickare i Kågeröd

Byggföretag i Kågeröd

I staden Kågeröd finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kågeröd som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Kågeröd.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kågeröd som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kågeröd.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kågeröd nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kågeröd

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kågeröd som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bröderna Lindgrens Mark & Bygg AB
Industrig. 12
268 77 Kågeröd


Skåneblästring AB
Fjärshusg. 28
268 77 Kågeröd


Thunegårds Bygg
Knutstorp 1135
268 76 KÅGERÖD


No Bi HB
Allarpsvägen 1445
260 23 KÅGERÖD


Husgruppen I Skåne AB
Hovv. 1
268 76 KÅGERÖD


Ekeshus Bygg
Hägnaden 1145
268 76 KÅGERÖD


Mickes Byggtjänst
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Monica Svensson Entreprenad AB
Lärkg. 27
268 77 Kågeröd


Byggtjänst Söderåsen AB
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Guide till orten Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kågeröd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kågeröd varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kågeröd och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kågeröd.

Här hittar du mer information om staden Kågeröd.

Hittar du inget byggföretag i Kågeröd som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.