Byggföretag, hantverkare och snickare i Höör

Byggföretag i Höör

I staden Höör finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Höör som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Höör.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Höör som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Höör.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Höör nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Höör

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Höör som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Aman-Bygg
Sjötorpsv. 5
243 35 HÖÖR


JOTA Bygg AB
Fogdarp TUREHOLM 404
243 96 Höör


BYGGami AB
Snogeröd 620
243 95 HÖÖR


Nilsson Johan & Son, Byggnads AB
Maglasätev. 13
243 91 HÖÖR


Lindgren Bygg Höör AB
Rovelyckan 107
243 91 HÖÖR


Nilsson Kjell Bygg
Lodjursstigen 32
243 32 Höör


Glimheds Byggservice AB
Svenstorp 110
243 92 Höör


Gamla Bo Bygg & Snickeri
G. Bo Stehagsv. 104
243 95 HÖÖR


Stefan Ströms Bygg AB
Hänninge 320
243 91 HÖÖR


Galaxi Bygg AB
Sätofta Granstigen 2
243 35 HÖÖR


Guide till orten Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Höör

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Höör varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Höör och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Höör.

Här hittar du mer information om staden Höör.

Hittar du inget byggföretag i Höör som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.