Byggföretag, hantverkare och snickare i Höganäs

Byggföretag i Höganäs

I staden Höganäs finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Höganäs som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Höganäs.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Höganäs som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Höganäs.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Höganäs nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Höganäs

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Höganäs som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Klätterservice AB
Sporthallsv. 2 B
263 34 HÖGANÄS


Byggnadsfirma Christoffer Klang AB
Pålstorpsv. 4
263 51 Höganäs


Dan Olsson Bygg o Inredning AB
Fredsg. 7
263 38 HÖGANÄS


Byggnads AB Knut Rosenkvist
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Olssons Byggnads AB, Allan
Smältareg. 5
263 39 Höganäs


M P Bygg AB
Strömbergsg. 7
263 57 Höganäs


Guide till orten Höganäs

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Höganäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Höganäs varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Höganäs och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Höganäs.

Här hittar du mer information om staden Höganäs.

Hittar du inget byggföretag i Höganäs som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.