Byggföretag, hantverkare och snickare i Hammenhög

Byggföretag i Hammenhög

I staden Hammenhög finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hammenhög som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Hammenhög.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hammenhög som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hammenhög.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hammenhög nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hammenhög

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hammenhög som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg mer i Sverige AB
Simrishamnsv. 2
276 50 Hammenhög


Österlen Håltagning AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög


So Hus AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög


Olsson, Daniel
Glimminge Kullagården 1
276 56 Hammenhög


Guide till orten Hammenhög

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hammenhög

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hammenhög varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hammenhög och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hammenhög.

Här hittar du mer information om staden Hammenhög.

Hittar du inget byggföretag i Hammenhög som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.