Byggföretag, hantverkare och snickare i Fjälkinge

Byggföretag i Fjälkinge

I staden Fjälkinge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 17 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Fjälkinge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Fjälkinge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Fjälkinge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Fjälkinge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Fjälkinge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Fjälkinge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Fjälkinge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Fjälkinge Byggservice AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Håkan Börjesson Byggare AB
Peder Billes v. 17
290 34 FJÄLKINGE


Kiaby Plåt & Bygg AB
Väjlesjöv. 68
290 34 FJÄLKINGE


Kiaby Byggtjänst AB
Kiabyv. 413
290 34 FJÄLKINGE


Nilsson Byggnads AB, Jörgen
Åkertegsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


Eldabutiken Fjälkinge
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE


Dehlin Rail & Bygg AB
Strands v. 2 B
290 34 FJÄLKINGE


K.S. Sol- & Pelletsvärme
Ärkebiskopens v. 30 -26
290 34 FJÄLKINGE


Mur o. Puts i Kristianstad
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE


Barum Byggtjänst
Oppmannav. 832
290 34 FJÄLKINGE


Boegroeff AB
Sidensvansv. 17
290 34 FJÄLKINGE


Snickeri & Bygg
Kälkestadsv. 710
290 34 FJÄLKINGE


Johnssons Byggnads AB, K
Gamla v. 89
290 34 FJÄLKINGE


Patriks Byggtjänst AB
Gamla v. 106
290 34 FJÄLKINGE


044-Bygg AB
Hallingav. 17
290 34 FJÄLKINGE


Murtjänst K Wester AB
Nymöv. 250
290 34 FJÄLKINGE


Krabbes Byggservice
Strands v. 14
290 34 FJÄLKINGE


Guide till orten Fjälkinge

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Fjälkinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Fjälkinge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Fjälkinge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Fjälkinge.

Här hittar du mer information om staden Fjälkinge.

Hittar du inget byggföretag i Fjälkinge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.