Byggföretag, hantverkare och snickare i Bjärnum

Byggföretag i Bjärnum

I staden Bjärnum finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bjärnum som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Bjärnum.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bjärnum som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bjärnum.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bjärnum nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bjärnum

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bjärnum som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Sven-Åke Anderssons Bygg & Handel AB
Hantverksg. 15
280 20 BJÄRNUM


Jimmys Sten och Trädgård
Farstorpsv. 28
280 20 BJÄRNUM


TA Mark O Trädgård AB
Boställsg. 48
280 20 BJÄRNUM


Verums Bygg
Verumsv. 38
280 20 BJÄRNUM


Jaenssons Bygg & Golv AB
Slättarödsv. 4
280 20 BJÄRNUM


Perssons Snickerier
Hörröd 1468
280 20 BJÄRNUM


Agnax AB
Hemmeströ 4608
280 20 BJÄRNUM


A Jönsson Bygg & Handel AB
Slättaröd 1065
280 20 BJÄRNUM


Bygg&Städ I Hässleholm HB
Ekg. 24
280 20 BJÄRNUM


Mala Bygg & Kakel, KB
Skeerödsv. 2
280 20 BJÄRNUM


Olof Moberg Entreprenad & Consulting AB
Gyllenlundsv. 5
280 20 BJÄRNUM


T. Håkanssons Bygg
Koloniv. 5
280 20 BJÄRNUM


Kulleröd Bygg AB
Kulleröd 4665
280 20 BJÄRNUM


Lyckåsa Bygg AB, Bjärnum
Verumsv. 45
280 20 BJÄRNUM


J-E J Bygg O Mål
Slättaröd 1027
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Trading HB
L. Mölleröd 1599
280 20 BJÄRNUM


Guide till orten Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bjärnum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bjärnum varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bjärnum och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bjärnum.

Här hittar du mer information om staden Bjärnum.

Hittar du inget byggföretag i Bjärnum som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.