Byggföretag, hantverkare och snickare i Billesholm

Byggföretag i Billesholm

I staden Billesholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Billesholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Billesholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Billesholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Billesholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Billesholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Billesholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Billesholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hammare & Såg
Böketoftav. 11
267 72 BILLESHOLM


IVC Vacmek. AB
Skruvg. 7
267 71 Billesholm


SEAB Söderlins Entreprenad AB
Åbrov. 12
267 72 BILLESHOLM


Linus Sjödin Bygg AB
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


Borgavads Bygg Snickeri Design
Västervångsv. 8
267 71 Billesholm


JR-SERVICE
Tunnbyv. 6
267 72 BILLESHOLM


J Brovinius
Stenestadsv. 21
267 72 BILLESHOLM


Eriks Blommor
Valter Sjölins v. 6
267 74 BILLESHOLM


Bygg-Håkan I Bjuv AB
Nya v. 1
267 71 Billesholm


Billesholms Bygg AB
Villag. 5
267 74 BILLESHOLM


Ekhem Byggnation
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


Walls Byggfirma AB
Nya v. 41
267 71 Billesholm


Guide till orten Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Billesholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Billesholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Billesholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Billesholm.

Här hittar du mer information om staden Billesholm.

Hittar du inget byggföretag i Billesholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.