Byggföretag, hantverkare och snickare i Båstad

Byggföretag i Båstad

I staden Båstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Båstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Skåne, förslagsvis som ligger i närheten av Båstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Båstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Båstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Båstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Båstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Båstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Fastbygg
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Anders Hjelm Byggservice AB
Yderhultsv. 12
269 42 BÅSTAD


Larsson Göran Byggnadsfirma
Hemmeslövsv. 55
269 96 Båstad


Henrik Jensen Bygg & Montage
Vångav. 30
269 37 BÅSTAD


Kenneths Bygg I Båstad, AB
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


L H B Service AB
Förbindelsev. 27
269 40 BÅSTAD


Eddie Bengtsson Bygg AB
Hallandsv. 21
269 36 Båstad


Kenneths Bygg
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


Guide till orten Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Båstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Båstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Båstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Båstad.

Här hittar du mer information om staden Båstad.

Hittar du inget byggföretag i Båstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Skåne.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.