Byggföretag, hantverkare och snickare i Kisa

Byggföretag i Kisa

I staden Kisa finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kisa som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Östergötland, förslagsvis som ligger i närheten av Kisa.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kisa som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kisa.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kisa nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kisa

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kisa som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Jarledal & Svensson Byggnads AB
Kalmarv. 1
590 38 KISA


Molls Byggservice
Enebyg. 45
590 38 KISA


Jens-Åke Bygg AB
Trädgårdslundsv. 6
590 38 KISA


Axfors Bygg, AB
Marcus Larssons v. 18
590 38 KISA


Byggnadsfirma Reinhold Bruzell
Kulla Solglimt
590 39 Kisa


Berentsen Bygg AB
V. Eneby Cedersberg
590 39 Kisa


T Vidbäcks Entreprenad AB
Valling. 12
590 37 Kisa


Sjösala I Kisa AB
Storg. 57 B
590 36 KISA


Abha AB
Ulrikag. 25
590 36 KISA


Miljö-, Bygg- och Räddningsnämnd
St. Torget 5
590 37 Kisa


Everts Bygg & Allservice KB
Marcus Larssons v. 20
590 38 KISA


Svensson, Kjell
Millingetorp Hasselbacken
590 39 Kisa


Guide till orten Kisa

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kisa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kisa varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kisa och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kisa.

Här hittar du mer information om staden Kisa.

Hittar du inget byggföretag i Kisa som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Östergötland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.