Byggföretag, hantverkare och snickare i Sköllersta

Byggföretag i Sköllersta

I staden Sköllersta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sköllersta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Sköllersta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sköllersta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sköllersta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sköllersta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sköllersta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sköllersta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


George Stenqvist AB
Ekv. 6
697 74 SKÖLLERSTA


Skrukelund Konsult AB
Skruke Skrukelund 193
697 94 SKÖLLERSTA


58 Grader North Restoration och Bygg AB
Sörby 802
697 94 SKÖLLERSTA


M. Gillbergs Bygghantverk
Torsta Skogaholm 904
697 94 SKÖLLERSTA


Firma Tobias Modig
Sörby 927
697 94 SKÖLLERSTA


Jansson Bert Roland
Åby Lugnet 419
697 94 SKÖLLERSTA


Guide till orten Sköllersta

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Sköllersta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sköllersta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sköllersta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sköllersta.

Här hittar du mer information om staden Sköllersta.

Hittar du inget byggföretag i Sköllersta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.