Byggföretag, hantverkare och snickare i Pålsboda

Byggföretag i Pålsboda

I staden Pålsboda finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Pålsboda som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Pålsboda.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Pålsboda som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Pålsboda.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Pålsboda nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Pålsboda

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Pålsboda som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Örnéus Bygg o. Konsult
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Örne-Hus AB
Åkerby Högsäter 191
697 91 PÅLSBODA


Börje Molins Byggnadsfirma
Björkv. 29
697 30 Pålsboda


Lindströms Byggservice
Högalidsg. 7
697 32 Pålsboda


Alvdapa AB
S. Promenaden 34
697 32 Pålsboda


Andersson, Melker Emanuel
Åkerby Perstorp 314
697 91 PÅLSBODA


Pålsboda Byggmontage AB
Ilvanbo
697 91 PÅLSBODA


Närkes Gräv O Markarbeten
S. Promenaden 30
697 32 Pålsboda


Servallt AB
S. Promenaden 57
697 32 Pålsboda


Guide till orten Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Pålsboda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Pålsboda varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Pålsboda och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Pålsboda.

Här hittar du mer information om staden Pålsboda.

Hittar du inget byggföretag i Pålsboda som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.