Byggföretag, hantverkare och snickare i Östansjö

Byggföretag i Östansjö

I staden Östansjö finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Östansjö som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Östansjö.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Östansjö som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Östansjö.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Östansjö nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Östansjö

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Östansjö som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Henriksson Wiliam
Lybby Norrgården 520
694 93 östansjö


Hamaux, AB
GULLBERGA 222 222
694 93 östansjö


Sa Timmertorp
Granhöjdsg. 18
694 72 ÖSTANSJÖ


Cb Inredningsbetong
Berga Granhult 322
694 93 östansjö


Jureks Bygg AB
Breslättsg. 12
694 72 ÖSTANSJÖ


Guide till orten Östansjö

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Östansjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Östansjö varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Östansjö och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Östansjö.

Här hittar du mer information om staden Östansjö.

Hittar du inget byggföretag i Östansjö som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.