Byggföretag, hantverkare och snickare i Örebro

Byggföretag i Örebro

I staden Örebro finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Örebro som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Örebro.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Örebro som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Örebro.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Örebro nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Örebro

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Örebro som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


HillTo Bygg
Sörbyallén 6
702 17 örebro


SJ Törnqvist Bygg AB
Täby-vad 557
705 94 örebro


Bengt & Mats Byggmontage AB
Pikullag. 12
702 27 ÖREBRO


Mosjö Byggfirma AB
Mosås 149
702 33 örebro


Strängbetong AB
Berglundav. 6
702 36 ÖREBRO


Go Bygg O Betong AB
Brinkv. 6 A
702 21 ÖREBRO


JK Bygg AB
Sofiebergsv. 18
702 29 ÖREBRO


Yxhult Bygg AB
N. Strandg. 3
703 61 örebro


Mikael Örnéus Bygg AB
Nastabergsv. 4
702 28 örebro


BetongResurs i Örebro AB
Verkstadsg. 4
702 27 ÖREBRO


Stenhus Design
Engelbrektsg. 6
702 12 ÖREBRO


Widén & Erikson Byggnads AB
Johansdalsv. 2 D
702 31 örebro


O A Bygg AB
Stureg. 6 B
702 14 ÖREBRO


HH Bygg O Kakel AB
Avenboksv. 2
703 75 ÖREBRO


Anderssons Byggfirma, Tord
Björkemo 225
705 94 örebro


Peab
Bettorpsg. 12 C
703 69 örebro


Guide till orten Örebro

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Örebro

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Örebro varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Örebro och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Örebro.

Här hittar du mer information om staden Örebro.

Hittar du inget byggföretag i Örebro som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.