Byggföretag, hantverkare och snickare i Odensbacken

Byggföretag i Odensbacken

I staden Odensbacken finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 17 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Odensbacken som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Odensbacken.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Odensbacken som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Odensbacken.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Odensbacken nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Odensbacken

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Odensbacken som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mark Bygg Betong MBB AB
Industriv. 4
715 31 Odensbacken


Mark och Sten i Örebro AB
Ingvaldstorp 421
715 93 Odensbacken


Teknisk Förvaltning Va Mark Östernärke
Industriv. 8
715 31 Odensbacken


Christer Molin Entreprenad AB
Kilinge 406
715 94 ODENSBACKEN


Robert Göthlin Bygg
Åkarv. 3
715 31 Odensbacken


Arkens Grund & Schakt
L. Hästhagen
715 93 Odensbacken


Albins Interiör & Bygg AB
Krokv. 5
715 32 ODENSBACKEN


Jonathans Rör & Energi
Lyckev. 11
715 31 Odensbacken


Asa Bygg I Östernärke AB
Fiskinge 336
715 94 ODENSBACKEN


K L Byggservice
Tybble 814
715 94 ODENSBACKEN


Andersson Magnus Byggnadsfirma
Lännäs 918
715 93 Odensbacken


Andreas Hansson Entreprenad, AB
Kilinge 406
715 94 ODENSBACKEN


Ronny Larsson Byggservice AB
Askers-lundby 324
715 94 ODENSBACKEN


Odensbackens HantverksBygg KB
Borins v. 16
715 32 ODENSBACKEN


Nerikes Bygg & Konsult AB
Lännäs-stenkulla 211
715 93 Odensbacken


Js Teknik & Service AB
Djurklouv. 22
715 32 ODENSBACKEN


Skorstensservice, Görans
Lännäs 560
715 93 Odensbacken


Guide till orten Odensbacken

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Odensbacken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Odensbacken varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Odensbacken och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Odensbacken.

Här hittar du mer information om staden Odensbacken.

Hittar du inget byggföretag i Odensbacken som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.