Byggföretag, hantverkare och snickare i Nora

Byggföretag i Nora

I staden Nora finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Nora som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Nora.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Nora som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Nora.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Nora nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Nora

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Nora som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mats & Thomas Bygg AB
Skyttev. 11
713 93 NORA


R.A Bygg, Roland Axelsson AB
Skarpskyttev. 3
713 32 Nora


Drillcon
Industriv. 2
713 30 Nora


Hansson Fasadputs AB, H
Mårdshyttan 304
713 94 Nora


Hermanssons Plåtslageri & Bygg i Nora AB
Industriv. 5
713 30 Nora


Vagnskjulet AB
Bröstorp 534
713 91 NORA


Tomas Persson Golv & Fastighetsservice i Nora
Pershyttan 135
713 91 NORA


Eknors Bygg & Snickeri AB
Knutsbergsv. 1
713 30 Nora


Gårdeman Bygg O Tät
Prästg. 21
713 31 NORA


J-E Lönnströms Mureri
Klacka-lerberg Loviselund 342
713 93 NORA


Sanora Rostfria AB
0587 - 31 14 33Andreas I Pershyttan Entreprenad AB
Pershyttan 847 A
713 91 NORA


Guide till orten Nora

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Nora

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Nora varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Nora och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Nora.

Här hittar du mer information om staden Nora.

Hittar du inget byggföretag i Nora som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.