Byggföretag, hantverkare och snickare i Laxå

Byggföretag i Laxå

I staden Laxå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Laxå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Laxå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Laxå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Laxå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Laxå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Laxå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Laxå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


AB Karl Hedin Bygghandel
Revirvägen
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 Laxå


Laxå Byggtjänst Daniel Persson AB
Vattug. 5
695 30 Laxå


G L Byggmontage i Örebro AB
Hovertorp Strand 1
695 92 Laxå


Johansson Bygg AB, K-G
Bergshult 450
695 92 Laxå


Bontab AB
Kolarstigen 4
695 32 Laxå


Dick Berlins Bygg AB
Industriv. 7
695 30 Laxå


Guide till orten Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Laxå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Laxå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Laxå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Laxå.

Här hittar du mer information om staden Laxå.

Hittar du inget byggföretag i Laxå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.