Byggföretag, hantverkare och snickare i Kopparberg

Byggföretag i Kopparberg

I staden Kopparberg finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kopparberg som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Kopparberg.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kopparberg som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kopparberg.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kopparberg nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kopparberg

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kopparberg som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


K.R Hustomten
Gränseskogen 411
714 91 KOPPARBERG


Ljusnarsbergs Byggtjänst
Roxängen 129
714 93 KOPPARBERG


Sten Harnesk Byggnadsfirma
Stråtv. 14
714 32 Kopparberg


Lars Och Micael Björn Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


N:Hs Bygg & Alltjänst
S. Finnfall 306
714 91 KOPPARBERG


Svenska Bil O Fastighetsservice HB
Hagv. 25 A
714 92 Kopparberg


Löa Bygg, AB
V. Löa Skogalund 333
714 94 Kopparberg


Borrtjänst i Kloten AB
Lokalv. 7
714 91 KOPPARBERG


LMB Bygg AB
Lustiggårdsv. 8
714 32 Kopparberg


VVS Bygg & Pellets i Kopparberg AB
Klotbanev. 27
714 32 Kopparberg


Kopparbergs Byggservice
Malmv. 40
714 34 Kopparberg


Rabita AB
Verkstadsv. 20
714 30 Kopparberg


Kopparbergs Allservice AB
Dalsbrog. 2
714 32 Kopparberg


Ove Hedlunds Bygg- & Fastighetsservice AB
Malmv. 32
714 34 Kopparberg


Ahléns Bygg AB
Kuskv. 8
714 32 Kopparberg


Rällså Byggnadsfirma
Rällså 229
714 94 Kopparberg


Guide till orten Kopparberg

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kopparberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kopparberg varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kopparberg och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kopparberg.

Här hittar du mer information om staden Kopparberg.

Hittar du inget byggföretag i Kopparberg som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.