Byggföretag, hantverkare och snickare i Glanshammar

Byggföretag i Glanshammar

I staden Glanshammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Glanshammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Glanshammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Glanshammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Glanshammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Glanshammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Glanshammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Glanshammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Blombergs Byggmaskiner I Örebro AB
Nedergårda 326
705 97 GLANSHAMMAR


Andersson & Löfqvist Bygg AB
Nasta 615
705 96 Glanshammar


Storsnickarn AB
Ringv. 5
703 85 Glanshammar


Swewib AB
Rinkaby-solberga 615
705 96 Glanshammar


J W Bygg
Eldvalla 732
705 97 GLANSHAMMAR


Slawomir Szlapa
Sjågesta 513
705 96 Glanshammar


Joel Nilsson Snickare AB
Ödebyv. 22
705 97 GLANSHAMMAR


Mäjsta Bygg AB
Mäjsta 208
705 96 Glanshammar


Guide till orten Glanshammar

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Glanshammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Glanshammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Glanshammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Glanshammar.

Här hittar du mer information om staden Glanshammar.

Hittar du inget byggföretag i Glanshammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.