Byggföretag, hantverkare och snickare i Fellingsbro

Byggföretag i Fellingsbro

I staden Fellingsbro finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Fellingsbro som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Örebro, förslagsvis som ligger i närheten av Fellingsbro.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Fellingsbro som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Fellingsbro.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Fellingsbro nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Fellingsbro

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Fellingsbro som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lundgrens Bygg & Entreprenad
Finnåker Römossen 866
732 73 FELLINGSBRO


P-Term Invest KB
Hagalundsv. 14
732 71 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Bäck Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


EMBEMA Modins Byggmontage AB
Skogshyddan 224
732 73 FELLINGSBRO


Nya Skoogs Byggnads AB
Bergsv. 51
732 71 FELLINGSBRO


Johannesberg Produktion AB
Vässlingby
732 72 Fellingsbro


Bäck 222 AB
Bäck 107
732 73 FELLINGSBRO


Ludwig Entreprenad & Reparationer AB
Lund 105
732 73 FELLINGSBRO


Mativa Byggnads AB
Strömsv. 26
732 71 FELLINGSBRO


Torvesta Bygg
N. Torvesta 133
732 72 Fellingsbro


Guide till orten Fellingsbro

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Fellingsbro

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Fellingsbro varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Fellingsbro och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Fellingsbro.

Här hittar du mer information om staden Fellingsbro.

Hittar du inget byggföretag i Fellingsbro som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Örebro.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.