Byggföretag, hantverkare och snickare i Vittangi

Byggföretag i Vittangi

I staden Vittangi finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Vittangi som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Vittangi.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Vittangi som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Vittangi.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Vittangi nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Vittangi

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Vittangi som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Vittangi Gräv AB
Paloniemiv. 20
980 10 Vittangi


Björnströms Bygg AB
Masugnsbyn 5166
980 10 Vittangi


Lainio Bygg och Mek
Lainio 4130
980 10 Vittangi


RHV Bygg & Måleri AB
Brunnsg. 4
980 10 Vittangi


Solström I Kiruna AB
Centralv. 100
980 10 Vittangi


Tekniska verken i Kiruna AB
Vinsav. 18
980 10 Vittangi


FlorjanS Måleri & Byggtjänst
Bastug. 14
980 10 Vittangi


Beckers Mark & Betong AB
Vinsav. 8
980 10 Vittangi


Guide till orten Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Vittangi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Vittangi varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Vittangi och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Vittangi.

Här hittar du mer information om staden Vittangi.

Hittar du inget byggföretag i Vittangi som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.