Byggföretag, hantverkare och snickare i Sikfors

Byggföretag i Sikfors

I staden Sikfors finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 1 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sikfors som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Sikfors.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sikfors som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sikfors.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sikfors nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sikfors

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sikfors som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggtjänst Norrfjärden AB
Sikforsv. 34
942 94 SIKFORS


Guide till orten Sikfors

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Sikfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sikfors varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sikfors och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sikfors.

Här hittar du mer information om staden Sikfors.

Hittar du inget byggföretag i Sikfors som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.