Byggföretag, hantverkare och snickare i Piteå

Byggföretag i Piteå

I staden Piteå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Piteå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Piteå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Piteå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Piteå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Piteå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Piteå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Piteå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Peab
V. Kajv. 4 Idéhuset
941 38 PITEÅ


Bygg Evenemang Montage I Piteå AB
Sundsg. 24
941 31 Piteå


BD Bygg AB
Ampereg. 17
941 47 PITEÅ


Bryggan Piteå Ek. Förening
Noliag. 7
941 31 Piteå


Norrbottens Bergtjänst AB
Härdarg. 10
941 48 Piteå


Öhlunds Borr & Såg AB
Biv. 6
941 38 PITEÅ


NCC Construction
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


Guide till orten Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Piteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Piteå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Piteå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Piteå.

Här hittar du mer information om staden Piteå.

Hittar du inget byggföretag i Piteå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.