Byggföretag, hantverkare och snickare i Pajala

Byggföretag i Pajala

I staden Pajala finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Pajala som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Pajala.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Pajala som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Pajala.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Pajala nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Pajala

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Pajala som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ylipääs Bygg AB
Liviöjärvi 88
984 92 PAJALA


Tgs Bygg I Pajala AB
Sattajärvi 350
984 92 PAJALA


Björns Alltjänst I Pajala
Sattajärvi 164
984 92 PAJALA


Pajala Glas AB
Kengisg. 1
984 31 Pajala


Niva El AB
Mov. 3
984 32 PAJALA


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Muoniodalens Bygg&Entreprenad
Kitkiöjärvi 73
984 99 Pajala


S. Lövgren Bygg
Anttis 18
984 91 Pajala


Digitorum AB
Niva 34 B
984 91 Pajala


Waaranperä, Ritva Karina
Gränsg. 11
984 32 PAJALA


Br Nygårds Entr Byggn.Konsult Hb
Tornedalsv. 9
984 31 Pajala


Arelax Entreprenad
Aareavaara 67
984 91 Pajala


Hp Import
N. Kengis 151
984 91 Pajala


Guide till orten Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Pajala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Pajala varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Pajala och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Pajala.

Här hittar du mer information om staden Pajala.

Hittar du inget byggföretag i Pajala som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.