Byggföretag, hantverkare och snickare i Övertorneå

Byggföretag i Övertorneå

I staden Övertorneå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Övertorneå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Norrbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Övertorneå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Övertorneå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Övertorneå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Övertorneå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Övertorneå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Övertorneå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggpolarna I Juoksengi AB
Sågv. 1
957 32 övertorneå


Euromurning i Övertorneå AB
Kuivakangas 45
957 92 övertorneå


Ht Bygg
Hemv.
957 31 ÖVERTORNEÅ


Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ


Tornedalen park & trädgård
Matarengiv. 33
957 31 ÖVERTORNEÅ


Sune Buske Music
Syrenv. 7
957 32 övertorneå


Rakennuslike Sieppi Filial
Kronv. 16
957 32 övertorneå


Norrlands Skogstjänst och Naturupplevelser
Sidogränd 3
957 32 övertorneå


Koivisto Transport AB
Idrottsv. 23
957 32 övertorneå


Sackos Bygg & Snickeri
Ekorundan 12
957 32 övertorneå


Mestersnickerier Huuva
Liehittäjä 28
957 91 ÖVERTORNEÅ


Lapland Power - Tec AB
Ekorundan 7
957 32 övertorneå


Övertorneå Bygg o Rep AB
Björkv. 23
957 32 övertorneå


Lampinen Bygg & Maskin AB
Rantajärvi 316
957 94 övertorneå


Byggaren Roland Ylivainio AB
Sockenv. 21
957 31 ÖVERTORNEÅ


Tornedalens Byggnads AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Guide till orten Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Övertorneå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Övertorneå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Övertorneå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Övertorneå.

Här hittar du mer information om staden Övertorneå.

Hittar du inget byggföretag i Övertorneå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Norrbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.